Rólunk

Rólunk

Fendetti baby – Rólunk

“Egy szerencsés véletlen hozott össze minket, és kezdettől fogva nagyon jól ment a közös munka.
Megszerettem a gyönyörű babaruhákat, és egyre jobban érdekelt a tervezésük.
Egyre több időt töltöttünk együtt, a kapcsolat barátsággá alakult, és elhatároztuk, hogy belevágunk a közös munkába.”

Som-Balogh Edina
 

30 éves tapasztalat

Pintér Gabriella vagyok. 30 éve kezdtem a Trimexbaby babaruhák készítését. Anyaként rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodtam, ami segített a ruhák megálmodásában és kivitelezésében. Sokkal jobban odafigyelek az apróbb részletekre, hogy a mi ruháinkban a kisbabák jól érezzék magukat.
 

Az anyukáknak egyre fontosabb, hogy kisbabájuk ruhája is szép legyen

A sok éves tapasztalat és az üzletek, vásárlók arra ébresztettek rá, hogy egyre nagyobb igény van a különleges, prémium kategóriájú, minőségi kisruhákra. Az anyukák egyre nagyobb többsége szereti, ha kisbabája szép ruhában van a keresztelőn, esküvőn vagy egy családi, baráti összejövetelen.
 

Olasz design

A hosszas tervezgetés és kutatás során találkoztunk egy olasz üzletemberrel, akinek nagyon megtetszett a múltunk, külön-külön és együtt is, érdekelte a közös tervünk.

Tökéletes hármas csapatot sikerült összehoznunk, amiben öröm közösen alkotni.
Így ismertük meg a magas minőségű és világhírű, csodaszép olasz anyagokat.
Büszkék vagyunk a különleges, olasz-magyar termékeinkre. Minden kis apró részletre figyelünk, igyekszünk átvenni, tanulni az olasz kiváló és magas minőséget és stílusjegyeket.

A ruha tervezésénél két szempontot tartunk magasan a legfontosabbnak.
1. kisbabád jól érezze magát benne, kényelmes legyen neki
2. gyönyörű, kifinomult és elegáns legyen
 

A kínálatunkban megtalálhatók

  • kislány és kisfiú alkalmi, ünneplő ruhák
  • igényes utca ruhák
  • kabátok
  • mellények
  • kiegészítők

 
A ruhacsaládok tökéletesen passzolnak, kifinomultak és jól variálhatók.
A színek harmonizálnak a kiváló minőségű anyagokkal és szép mintákkal.
 

Évente két kollekció jelenik meg

Az aktuális, tavaszi-nyári kollekció már elérhető, az őszi-téli pedig augusztustól lesz megvásárolható.
 

Edináról

“Már gyerekkoromban is nagyon szerettem rajzolni, később felnőttként pedig festeni.
Lilit vártam éppen, amikor Gabit megismertem. A rajzolás, festés szeretete és a találkozásunk miatt kezdtem el érdeklődni a babaruha-tervezés iránt. Egyre több időt töltöttünk együtt, a kapcsolat barátsággá alakult, és elhatároztuk, hogy belevágunk a közös munkába.”

Som-Balogh Edina

Az érettségi után felgyorsultak az események.

2003-ban megnyertem a Miss hungary szépségversenyt,
2004-ben pedig egy Európai Úniós szépségversenyen második helyezést értem el.

Barátok közt Kinga

2004-ben beválogattak az RTL Klub műsorán 1998 óra látható Barátok közt című napisorozatba, ahol Kinga szerepét alakítottam 2013-ig.
A Barátok közt forgatásai mellett az ELTE PPK karán 2008-ban andragógia szakon diplomáztam.
Férjemmel 2012-ben házasodtunk össze, 2013-ban megszületett első gyermekünk, emiatt a sorozatból szabadságra mentem, amiből később nem tértem vissza.

Egy másik élet

2017-ben megszületett második gyermekünk, Lili.
A sorozat után elkezdtem tevékenykedni online. Elkészült a saját weboldalam és közösségi oldalaim. Az anyai teendők mellett rövidebb időkre visszatértem a Barátok köztbe, szerepeltem a “Konyhafőnök VIP”-ban, a “Pénzt vagy éveket!” show-műsorban, és másik kisebb szereplésekkel. Aktív maradtam a médiában, modellként, reklámhangként, műsorvezetőként rengeteg projektben vettem részt.

Gyerekkori szerelem, a festészet

A családalapítás után újra elkezdtem aktívan hódolni a gyerekkori szerelmemnek, a festészetnek. 4 évig a Mészáros Erzsébet festőművész tanítványaként realista olajfestészetet tanultam, de napjainkban már inkább a szimbolista világ jellemzi alkotásaimat, és áttértem az akrilfestékre.

Legújabb szenvedélyem a digitális festészet, ahol képernyőre festek elektronikus ceruzával, illetve közeli terveimben szeretném a digitális alkalmazott grafika képességét elsajátítani.

Mindig fontos volt a sport és a mozgás az életemben, hobbiként inkább elmegyek futni az erdőbe, vagy készítek valamilyen szuper-egészséges salátakölteményt.

Azt is mindig fontosnak tartottam, hogy a jó ügyért kiálljak, ezért ha tehetem, karitatív mozgalmak (pl. UNICEF) mögé is odaállok, nem üzleti jelleggel.

Gyermekeim és családom számomra a legfontosabbak, nekem ők a legkedvesebb időtöltésem. Ha tehetem, mindent velük csinálok, nekem ők a hobbim!